За Нас

Свържете се с нас

ДРИЙМ ВИЖЪН БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания основана 2011 година , която предлага обслужване в сферата на недвижимите имоти основно в района на град София.
Пазарът на недвижими имоти се променя постоянно и ние може да сме ви надежден партньор, който винаги да даде експертни съвети на най-високо ниво.
Агенцията ни е заложила на тесен кръг мотивирани и добре подготвени брокери с дългогодишен опит. Като държим изключително много на коректното и лоялно отношение към нашите клиенти и партньори . Изградихме репутацията си на уважавани професионалисти сред клиенти и колеги чрез безкомпромисните си стандарти на качество, упорита и честна работа.Стремим се постоянно да се развиваме и да отделим специално внимание към нуждите на клиентите ни.
Имаме отлични отношения с голям брой от агенциите за недвижими имоти и поддържаме високо професионални отношения с тях.
Компанията ни ежедневно, с всяко свое действие се опитва да подобри имиджа на посредниците в сферата на недвижимите имоти.
За консултиране на нашите клиенти, използваме и услугите на юристи- експерти в областта на недвижимите имоти. Работим с доказали се нотариуси с отлична репутация при нотариалното изповядване на сделките ни.

magnifier